Stiftelse af selskaber

Skal du i gang med at stifte et nyt selskab? Mange iværksættere har begrænset viden om stiftelse af selskaber og her kan Matrix Support hjælpe dig godt i gang.

Vi har stiftet mange selskaber og kender til de forskellige regler og fremgangsmåder. Efter den nye selskabsform IVS er kommet på markedet, er der blevet oprettet historisk mange nye virksomheder.

Der gælder forskellige forhold, alt efter om du vil stifte IVS, ApS, A/S eller noget helt fjerde. Matrix Support ved hvilke papirer og indskud der er påkrævet, samt hvordan stiftelsesprocessen forløber nemmest.

Kontakt os hvis du gerne vil i gang med at stifte et nyt selskab. Du er altid velkommen med dine spørgsmål og så vil vi rådgive dig på bedste vis, alt efter hvilke ønsker du har.

Close-up of businessman explaining a financial plan to colleagues at meeting

Få hjælp til papirarbejdet og det praktiske

En af de sværeste ting ved at stifte nyt selskab er papirarbejdet og alt det praktiske undervejs. Alle selskabsformer har krav om at du skal indsende visse oplysninger og dokumenter med relevant information.

Matrix Support ved præcis hvad der er påkrævet, fra selskabsform til selskabsform, så vi kan hjælpe dig på vej i hele processen. Vi vil være i stand til at besvare dine spørgsmål og sikre at stiftelsesprocessen forløber korrekt. Ingen ønsker at bruge en masse tid på at oprette ny virksomhed, for at få afvist blanketten af formelle grunde.

Du kan tilmed anvende os som din revisor efterfølgende, hvor vi allerede vil have et indgående kendskab til dine behov, ambitioner og aktiviteter i virksomheden.

Når der stiftes ny virksomhed, er der mange ting du bør overveje. Hvor mange penge skal der indskydes og hvilken selskabstype matcher dine ambitioner bedst? Disse overvejelser har Matrix Support håndteret mange gange, så vi kan hurtigt forklare dig forskellene og identificere den rette selskabsform – i samarbejde med dig.

 

Kontakt os med det samme for at komme i gang. Vi gør det nemt og ligetil at starte ny virksomhed.