Financial controller

Ønsker du at blive del af en dynamisk virksomhed i fremdrift? Så bliv en del af Matrix Support!

I Matrix Support får du muligheden for at komme helt tæt på vores kunder og bidrage til udarbejdelsen af regnskabet fra A-Z. Du bliver del af et mindre team, hvor du i sparring med dine kolleger sikrer de rette løsninger for vores kunder.

Matrix Support – hvem er vi

Matrix Support er en mindre rådgivningsvirksomhed i vækst. Vi løser mange forskellige opgaver indenfor økonomi og administrative opgaver, og tilbyder bl.a. vores kunder hjælp og sparring i alt fra regnskabsanalyse, økonomirapportering, bogholderi, lønadministration, investering, finansiering og bankforretning. I Matrix Support har vi en ambition, om at skabe økonomiske løsninger, der sikrer at vores kunder opnår maksimal værdi. Matrix Support er kendetegnet ved højt fagligt og personligt engagement, og uformel omgangstone. Vi tilbyder dig derfor et selvstændigt job med masser af spændende udfordringer i et ungt og dynamisk team.

Om jobbet

Som Financial Controller hos Matrix Support vil du sammen med det øvrige team være med til at koordinere og varetage regnskabs- og administrationsfunktionen. Du vil løbende skulle understøtte arbejdet med økonomistyring og effektivisering af vores kunders økonomi. Dine opgaver vil blandt andet bestå af følgende:

  • Regnskabs afstemninger
  • Løbende bogføring
  • Månedlig rapportering
  • Budgettering
  • Lønkørsel
  • Årsrapportering

Du vil komme til at indgå som en del af vores øvrige team i Matrix Support (Aalborg), hvor du vil få reference til virksomhedens CEO.

Om dig

Du har 4-5 års erfaring fra et tilsvarende job, enten som revisor eller controller. Erfaring med lønadministration er et plus, men ikke et krav. Vigtigst af alt er, at du har stor interesse for regnskab og kan arbejde selvstændigt inden for dit felt. Du kan lide og har nemt ved at omgås kolleger, kunder og samarbejdspartnere og møder dem med respekt og godt humør. Desuden forventer vi, at du er:

  • Passioneret omkring økonomi – og leverer intet halvfærdigt.
  • Grundig, omhyggelig, struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Engageret, selvstændig og har et godt drive, der gør at du kan finde løsningerne.
  • Serviceminded og kundeorienteret.

Du tilbydes

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode kollegaer, høj faglighed og engagement samt et uformelt miljø. Du bliver en del af et team, hvor høj faglighed er i højsædet og hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Du har særdeles gode udviklingsmuligheder i et uformelt og resultatorienteret miljø. Lønnen forhandles individuelt og modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at rette henvendelse til CEO Martin Lampe på 98632626. Send din ansøgning og CV til job@matrix-support.com.