Kompetencer

Matrix Support kan løse dine økonomiske opgaver i forbindelse med blandt andet revision, regnskab, skat, moms og afgifter. Vi kan yde professionel rådgivning til små og store virksomheder såvel nationale som internationale.

Økonomisk hjælp og sparring

Vi har en forretningsorienteret holdning til vores økonomiske løsninger, og det betyder, at løsningen til en hver tid skal skabe maksimal værdi for vores kunder.

Vores store personlige engagement og vores faglige kompetencer danner baggrunden for rådgivningen. Tillid, forretningsforståelse og faglig ekspertise er nøgleord i vores samarbejde med vores kunder, og disse kompetencer giver os evne til at tilpasse vores ydelser til jeres behov.

Til en fast pris kan vi varetage eller overtage én eller flere af din virksomheds afdelinger. Det vil give jer en enestående mulighed for at holde 100% fokus på jeres kernekompetencer. At outsource mindre dele af virksomheden vil dermed skabe en konkurrencemæssig fordel. Din virksomhed vil forblive konkurrencedygtig og ved at outsource ikke-kernekompetencer til Matrix Support vil I samtidig være sikret en omkostningsminimering.

 

iStock_000012141051_small