Økonomirapportering

Økonomirapportering er en vigtig del af alle virksomheder og kan være med til at definere forretningen økonomiske muligheder. Rapporteringen er derfor central, når du skal have det optimale ud af din virksomhed.

Økonomirapportering giver dig løbende et overblik og det rette grundlag for at styre virksomheden i den rigtige retning. Ingen beslutninger bør tages, uden man ved der er økonomisk grobund bag. Matrix Support kan hjælpe dig på mange områder inden for regnskab og økonomistyring. Vi tilbyder alle kunder komplette og skræddersyede løsninger. Det betyder at vi kan hjælpe dig – præcis hvor du ønsker det.

Om det skal være økonomirapportering internt eller ekstern i virksomheden, eller hvor du outsourcer flere af dine økonomiske opgaver. Vi samarbejder tæt sammen med flere statsautoriserede revisionsselskaber, der sikrer dig den bedste kvalitet og faste priser.

Hos Matrix Support kan du altid forvente gennemsigtighed i vores arbejde og priser. Det betyder faste priser og klare deadlines. Det er en forudsætning for at du trygt kan regne med os som din partner.

iStock_000004470271_small

Kontakt os og kom i gang

Matrix Support har mange års erfaring i at rådgive og tilbyde outsourcing til store og små virksomheder. Du er velkommen til at kontakte os, for at komme i gang.

Martin Lampe er CEO for virksomheden og uddannet i økonomi og ledelse. Det kombineret med et flere tætte samarbejdspartnere i andre revisionsselskaber, udgør vi samlet set et stærkt team, der kan varetage dine opgaver.

Kontakt os til en gratis og uforpligtende samtale om dine behov.