Om os

Matrix Support er en privatejet virksomhed med hovedkontor i Aalborg. Matrix Support kan blive din professionelle samarbejdspartner. Vi er bevidste om, at forretningsforståelse og en sund økonomi er altafgørende for en velfungerende virksomhed, og derfor skræddersyer vi også vores løsninger til netop dine behov. Ærlighed og gennemsigtighed danner baggrunden for vores arbejde og hele vores forretningsgrundlag ”Ingen overraskelser – fast pris, klar deadline”.

Matrix Support er en del af koncernen Asgaard A/S og gennem vore mere end 20 års erfaringer, som virksomhedsledere er vi blevet bevidste om, at adskillige virksomheder bruger alt for få kræfter på kernekompetencerne, og dermed alt for mange kræfter på nødvendige og tidskrævende opgaver. Vores erfaringer har givet os de rette kompetencer til at drive virksomhed, og vi kan hjælpe dig med at løse administrative opgaver, bogholderi, moms og meget andet. Matrix Support varetager forskellige forretningsområder for både små og store virksomheder, og missionen er at give dig muligheden for at fokusere på det, du og din virksomhed er bedst til. Vi fungerer som den professionelle samarbejdspartner, og imens fokusere du på det at blive stærkere i markedet, ordner vi alt papirarbejdet.

Bag Matrix Support står CEO Martin Lampe, som er uddannet i HD i Regnskab og Økonomistyring og derudover har taget en MBA. Arbejdet som CEO er langt fra fremmed for Martin, som har mere end 10 års erfaring som CFO og CEO i detail- og produktionsvirksomheder. Martin har været CFO og CEO i både b2b og b2c virksomheder, hvilket også har givet ham en praksis forståelse for forskellige branchers økonomiske udfordringer.

Martins uddannelsesmæssige og praktiske erfaringer skabet et sublimt fundament for hele forretningsidéen i forhold til Matrix Support. Derfor vil Martin Lampe også være nøgleperson i den økonomiske rådgivning af din virksomhed.

Martin Lampe har stor erfaring med opkøb og konsolidering af virksomheder, og dermed er Martin Lampe i stand til at rådgive og vejlede din virksomhed i forhold til optimering af de økonomiske tunge poster.

Q1N5411-1181x751