Inplacement

Inplacement er fleksibel løsning hvor vi kommer ud til din virksomheden og løser opgaverne lokalt. Det kan være I har en fungerende afdeling der skal forbedres, eller et behov for bedre kompetencer inden for økonomi og administration.

Matrix Support har et stort udvalg af ydelser, med alt inden for økonomiske og administrative opgaver. Ved vores inplacement løsning vil vi være fysisk tilstede i din organisation og det vil give et godt samarbejde.

Har I allerede en afdeling, vil vi stå for at få den til at fungere optimalt. Uanset om det indebærer at ansætte nye folk, varetage eksisterende funktioner eller allokere opgaver ud til de ansatte.

Vores fornemme opgaver er, at sikre en effektiv afdeling, hvor der bliver leveret kvalitetsarbejde. Alle opgaver vil blive skræddersyet efter virksomhedens behov.

agreement

Bedre sparring og service

En af de klare styrker ved inplacement, er din mulighed for bedre sparring og service. Sparringen kan du nemmere få løbende og når den opstår, da vi hele tiden er lokalt i organisationen.

Der vil kun være kort vej til at vende problemstillinger og områder, hvor der kan optimeres i virksomheden. Du vil opleve en god og venlig service undervejs i hele forløbet.

En service hvor vi bidrager med al vores viden, erfaring og gode råd. Det vil så være op til Jeres beslutningstagere at vurdere dem og tage action.

Fordele ved Inplacement

Bedre sparring og service er ikke de eneste fordele ved at vælge inplacement løsningen fra Matrix Support. Vi har her nævnt en række af de mest centrale:

  • Erstatter din “variable lønomkostning”.
  • Fast garanteret pris.
  • Fleksible løsninger – individuelle personalesammensætning efter behov.
  • Bedre sparring og service.
  • Skræddersyet løsning, der passer til Jeres organisation.
Q1N1492