Celebert

Celebert.dk er en dansk webshop med et bredt udvalg af skabe og bordplader til hjemmet. De har alt inden for skabe til køkken, bad og garderobe.

Celebert ApS er et selskab med flere aktiviteter online og vi har fået direktør Birk Aagaard Sørensen til at give en vurdering af vores samarbejde:

Hjemmeside: www.celebert.dk

Kunde udtalelse

“Matrix Support har overtaget alt inden for regnskab og hosting af vores økonomiprogram. Derudover har de selv udviklet et godt administrationsmodul til os, der arbejder godt sammen med vores hjemmesider. Det har virkelig været med til at optimere vores forretning og gøre det hele meget nemmere.

Matrix Support står nu for vores bogføring, månedsrapportering, moms og kreditor/debitor afstemning. Det har været dejligt at kunne overlade økonomidelen, så vi har kunnet fokusere på kernedriften.

Som webshop har vi anvendt deres outplacement løsning, hvor de hjælper os eksternt. Vi har ikke samme kontorlokaler som fysiske forretninger, da vores salg sker online, så den løsning har fungeret helt perfekt.

Vi kan kun anbefale Matrix Support til andre webshopejere, der vil fokusere på salg og vækst, frem for tunge regnskabsopgaver.”

logoer - celebert