Regnskab

Regnskabet er en stor post i alle virksomheder. Det kan være meget tidskrævende og en stor byrde, specielt hvis I ikke har tiden eller kompetencerne til at løfte opgaven.

Matrix Support tilbyder outsourcing af regnskab, hvor vi varetager opgaven for dig. Det gør vi til en fast pris, så du kender den eksakte omkostning. Du kan både vælge at få hjælpen internt i Jeres kontorlokaler, eller eksternt fra vores eget kontor i Aalborg.

Valget er dit og vi tilbyder alle kunder fleksible og skræddersyede løsninger. Vi er åbne for at bidrage, hvor vi kan gøre den største forskel for dig.

Regnskabet skal være i orden og Matrix Support samarbejder derfor tæt med statsautoriserede revisorer. Det sikrer dig en høj kvalitet og fuld gennemsigtighed i vores arbejde. Vi kan stå inden for alle opgaver vi løser for dig.

Kontakt os med det samme hvis I har brug for hjælp til regnskab. Vi har erfaring med at håndtere både små og store virksomheder. Vi er klar på en uforpligtende snak om dine behov.

iStock_000002011046_small

Få hjælp til regnskab af Matrix Support

De fleste virksomhedsejere og beslutningstagere kender til den byrde årsregnskaber kan være. Det kan være i er presset tidsmæssigt, eller bare ikke har de fornødne kompetencer inhouse.

I det tilfælde bør du lade Matrix Support hjælpe dig med dit regnskab. Vi kan løfte en lang række økonomiske og administrative opgaver. Det indebærer alt fra årsregnskaber, årsrapporter, til månedsrapportering og hele bogføringsdelen.

Du kan altid få en fast pris på din opgave. Vi pålægger ikke ekstra omkostninger, så der kommer uventede overraskelser. Når der er en fast pris og deadline – så overholder vi det!