Matrix Support lægger meget vægt på at være en god samarbejdspartner, der kan bidrage med mere end bare et fast stykke arbejde. Rådgivning og sparring er nøgleord, når vi udfører opgaver for kunder. Vi ønsker at levere en komplet løsning til alle kunder og vi samarbejder derfor med Redmark revisionsselskab.

Det statsautoriserede revisionsselskab gør at vi altid kan stå inden for vores arbejde. At det rummer en høj kvalitet, faste priser og gennemsigtighed hele vejen igennem. Det er afgørende for at vores kunder bliver tilfredse.

Vores Redmark samarbejde betyder at du altid vil kende omkostningen, hvilket kan være påkrævet, ved fx. revisionspåtegnelser på regnskaber.


Kort om Matrix Support og CEO Martin Lampe

Matrix Support er en privatejet virksomhed med udgangspunkt fra kontoret i Aalborg. Vores helt klare forretningsgrundlag bygger på faste priser, god kvalitet og klare deadlines. Det vil være med til at skabe de optimale rammer for kunder og samarbejdspartnere.

Vi er en del af Asgaard A/S koncernen og har mange veluddannede medarbejdere. CEO Martin Lampe har selv over 10 års erfaring som virksomhedsleder og er uddannet HD i Regnskab og Økonomistyring, suppleret med en MBA. Martin Lampe vil være en af de centrale personer, i den økonomiske rådgivning til kunder og i dialogen med vores underleverandører.


Vil du være vores underleverandør?

Matrix Support er altid på udkig efter nye underleverandører og partnere, der kan styrke vores forretning og give bedre muligheder for at tilbyde kunder den fulde pakke.

Så hvis du kan se dig selv passe ind i vores setup som underleverandør, er du velkommen til at kontakte os om muligheden.