Bogføring

 

Matrix Support er en bogholder i Aalborg og Aarhus, der tilbyder bogholderi og bogføringshjælp til små og store virksomheder, såvel som iværksættere og enkeltmandsvirksomheder. Vi har mange års erfaring og har flere faste samarbejdspartnere. Det sikrer dig høj kvalitet, fast garanteret pris, samt fleksible løsninger efter dine behov og ønsker.

 

Vi kan varetage alle underopgaver inden for bogholderi og bogføring. Matrix Support kan altid tilbyde en totalløsning. Ved at overlade alt regnskab og bogføring til os kan du i stedet bruge din tid på dine kernekompetencer.

 

 

Bogføring af udbytte

 

Et af de områder, hvor vi kan hjælpe med bogføringen, er ved bogføring af udbytte.

 

Har du et iværksætterselskab, anpartsselskab eller aktieselskab, kan selskabet udlodde udbytte til selskabets ejere. Her er det vigtigt, at overførslen af udbyttet bliver bogført. Her kan vi hjælpe, da vores kompetencer også inkluderer bogføring af udbytte for virksomheder.

Din professionelle bogholder

 

Hvis du selv står for at bogføre, kan der være mange fordele ved i stedet at få en professionel bogholder til at gøre det. Matrix Support har et kvalitetsbevidst hold af professionelle bogholdere. Vi bogfører ikke bare dine bilag og fakturaer, men sikrer også, at det bliver gjort korrekt og til tiden.

 

Frem for at ansætte en freelance bogholder eller sætte en selvstændig bogholder til at stå for bogføring og regnskab kan vi påtage os ansvaret for dit bogholderi. Vores medarbejdere har nemlig en bred pallette af erfaringer inden for alverdens områder, når det kommer til bogføring og regnskab. Dét gør dem godt rustet til at tage hånd om din virksomheds økonomi.

 

Vi har kontor i Aalborg og Aarhus, men dækker hele Danmark. Vi tilbyder hjælp til bogføring, uanset om du holder til i  KøbenhavnRandersRoskildeOdenseSilkeborg eller andre byer.

 

Alle virksomheder er forskellige i størrelse, organisation og arbejdsopgaver. Det er derfor centralt, at vi finder frem til den mest effektive løsning for jer. Matrix Support er fleksible, og vi tilbyder både outsourcing via inplacement og outplacement, alt efter om du ønsker os som intern eller ekstern partner.

 

 

Slip for bekymringer om bogføring og regnskab

 

Overvejer du at ansætte en freelance bogholder eller en selvstændig bogholder til at varetage dit regnskab og bogføring? Eller overvejer du selv at påtage dig ansvaret for at bogføre bilagene ordentligt? Så bør du måske overveje at lade os gøre det i stedet. Så slipper du for selv at holde styr på bilag, at bekymre dig om skat- og skattemæssige opgørelser, og du kan tilmed få overblik over din virksomheds økonomi ved at lade os varetage kreditor- og debitorstyringen.

 

Så hvis du bruger for lang tid på din virksomheds bogholderi, og du synes, at det ville være rart med lidt mere tid til din virksomhed, så kontakt os allerede nu og hør mere om, hvordan du kan blive fri for bogføring.

Det siger vores kunder