Momsindberetning

 

Får du ikke indberettet moms til tiden, giver det en bøde. Og den bøde kan der komme renter på, hvis den heller ikke bliver betalt til tiden. Det er så surt at få en bøde for at indberette moms for sent, når nu det kan undgås. Vi gør dig lidt klogere på momsindberetning her, så du fremover kan slippe for den bøde.

 

 

Indberet moms – hvornår?

 

Om din virksomheds moms skal afregnes og indberettes halvårligt, kvartalsvist eller månedligt afhænger af din virksomheds omsætning. Her gælder regler for, hvor meget virksomheden sælger:

 

  • Under 5 mio.: Din virksomhed skal som minimum indberette moms halvårligt
  • 5 mio.-50 mio.: Din virksomhed skal som minimum indberette moms kvartalsvist
  • Over 50 mio.: Din virksomhed skal indberette moms månedsvist

 

 

Selvom momsfristerne ikke ligger langt fra hinanden fra år til år, ændrer de sig. Det betyder, at du skal holde styr på, hvornår de ligger, hver gang virksomheden skal indberette moms.

 

Se alle momsfristerne her.

 

– Betyder det så, at du så er tvunget til at gå og huske på alle momsfristerne for at holde styr på virksomhedens indberetning af moms?

 

– I princippet ja. Men der er hjælp at hente. Ved at lade Matrix Support håndtere din virksomheds moms kan du slippe for at sætte din hukommelse på prøve og i stedet gøre det, du er bedst til.

 

 

Professionel indberetning af moms

 

Hos Matrix Support ved vi, at moms er et væsentligt arbejdsområde i alle virksomheder. En opgave, der i sig selv ikke udvikler virksomheden, men som til gengæld tager tid og fjerner fokus fra virksomhedens kernekompetencer- og aktiviteter.

 

Det er her vi kan hjælpe. Matrix Support har stor erfaring med moms, momsindberetninger, momsregistrering, momsopgørelser, momsregnskaber, momsafregninger – i det hele taget alt med moms. Med vores hjælp, som kommer fra erfarne medarbejdere, slipper I ikke bare for at bruge jeres sparsomme tid på arbejdet med moms, men I slipper også for at komme til at indberette moms for sent eller lave fejl.

 

 

Indberet moms rigtigt

 

Hvad angår moms, indberetning af moms og momsopgørelser kan det være svært at holde overblik over, hvad der gælder, og hvornår. Som eksempel er der nogle få typer varer, der er momsfri, såsom sundhedspleje og kunst.

 

Her kan Matrix Support hjælpe med at finde ud af, om din virksomhed eller nogle af dine produkter kan blive momsfritaget. På samme måde kan vi også hjælpe med at finde ud af, om der er aktiviteter eller uopdagede udgifter, du kan få momsfradrag for.

Hvad vores kunder siger