Hjælp til kompensationsansøgninger

 

 

COVID-19 er over os. Mange virksomheder er hårdt ramt økonomisk og har brug for finansiel støtte til at overleve. Regeringen tilbyder heldigvis hjælpepakker til de erhvervsdrivende. Men det kan være kompliceret at holde styr på opgørelser, dokumentation og de dokumenter, der skal bruges.

 

Matrix Support tilbyder vi hjælp med ansøgning om kompensation for store såvel som små virksomheder. Det kan for eksempel være lønkompensation, kompensation for faste udgifter, kompensation for aflyste arrangementer, kompensation for selvstændige, kompensationer for virksomheder omfattet af restriktioner, og kompensationer til caféer, barer, restauranter osv. Uanset dit erhverv kan vi hjælper dig med at skaffe eller udarbejde den nødvendige dokumentation, der skal til for at modtage støtte.

Grundighed til en fast pris

 

Ved at lade Matrix Support hjælpe med dine kompensationsansøgninger kan du forvente:

  • Omhu og omhyggelighed i arbejdet
  • En fast pris, så der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser. Du ved derfor på forhånd, hvad du vil komme til at betale.
  • En kompensationsansøgning, der kan betale sig at lave: er du ikke berettiget til kompensation, eller vurderer vi, at det ikke kan svare sig, sørger vi for at informere om det.
  • En kontaktperson hos Matrix Support, der ønsker at hjælpe dig hele vejen, og som sørger for god kommunikation under forløbet
  • Faglig ekspertise og høj kvalitet i arbejdet

 

Vi samarbejder desuden med anerkendte revisionsfirmaer, som kan stå for revisorpåtegninger.

 

Kontakt os allerede i dag og få en snak med os om hjælp til at ansøge om kompensation.

Hvad vores kunder siger