Lønadministration

 

Bruger du for meget tid på lønadministration i din virksomhed? Har du brug for hjælp til at administrere lønnen? Eller synes du bare, det er besværligt at skulle lave lønsedler, holde styr på kilometerregnskab, eller alt det papirarbejde? Lad Matrix Support ordne virksomhedens lønadministration. Vi klarer alt inden for lønkørsel, lønadministration, lønregnskab og lønsumsafgift. Du slipper for besværet og kan i stedet fokusere på din virksomheds kernekompetencer.

 

 

Spar tid og vink farvel til papirarbejdet

 

Løn er et arbejdsområde, som kan være både kedeligt, besværligt og tidskrævende.

 

Det gælder specielt for mindre virksomheder, som ikke har ressourcerne til at ansætte medarbejdere med specifikke kompetencer til at håndtere løn. I flere store virksomheder er der også gode muligheder for at optimere ved at lade en ekstern partner tage sig af lønadministrationen.

 

Med hjælp fra Matrix Support kan du alligevel få tilført din virksomhed de nødvendige kompetencer inden for løn og bogføring. Vi har netop mange års erfaring i at varetage løn for virksomheder, og vi står allerede for lønadministrationen for mange af vores kunder.

 

 

Lønregnskab og bogføring af løn

 

Hvis bare du har én medarbejder, der skal have løn, er du forpligtet til at lave et lønregnskab. Og herunder skal du tilbageholde ATP og flere forskellige typer skat i medarbejdernes løn, indberette løn- og skatteoplysninger til SKAT, foruden at beregne og trække skat af deres feriepenge. Derudover skal der bl.a. også tages højde for sygdom og barsel i lønregnskabet.

 

Der er altså mange ting at holde styr på. Og det er vigtigt, at lønregnskabet bliver lavet rigtigt. For dine medarbejdere skal jo have en rigtig løn, der skal komme til tiden.

 

 

Kunsten at lave lønseddel

 

Du skal selvfølgelig også lave lønseddel til dine ansatte.

 

Men inden du tænker ”jeg laver selv lønseddel til mine ansatte”, bør du måske overveje det en ekstra gang. For selvom der ikke er nogen specifikke formkrav til lønsedlen, er der en række ting, den skal indeholde, udover selve lønnen og oplysninger på medarbejder og arbejdsgiver. Det kan for eksempel være:

 

  • ATP
  • Firmapension
  • Fradrag
  • Ferieregnskab
  • Refusion af udlæg

 

Og mange andre ting.

 

Det kan være fornuftigt at tænke sig om en ekstra gang, inden du beslutter dig for selv at lave dine ansattes lønsedler.

 

Outsourcing – lej en lønmedarbejder

 

Flere af Matrix Supports medarbejdere har mange års erfaring med lønadministration og med brug af flere lønsystemer. Foretrækker du at have en lønmedarbejder til at sidde hos dig fysisk, måske bare et par timer om ugen eller måneden, kan det være en fordel at leje en medarbejder fra Matrix Support til at komme og varetage lønnen for jer. Skulle det ske, at lønmedarbejderen bliver syg, skal på ferie, eller noget helt tredje, kan vi nemlig finde en afløser. På den måde er du sikker på, at dine ansatte får deres løn til tiden, samtidig med at du er sikret en kompetent og erfaren lønmedarbejder. Du kan tilmed bevare kontrollen over lønhåndteringen; vi udbetaler kun løn, som du har godkendt.

 

 

Tryghed ved ekstern medarbejder

 

Vi ved, at løn og økonomi er et følsomt område for de fleste virksomhedsejere. Der er mange følsomme oplysninger involveret, og det kan være grænseoverskridende at lægge det i hænderne på en fremmed. Matrix Support garanterer ikke blot, at deadlines bliver overholdt, og at lønnen bliver lavet korrekt; vi sørger også for at opbevare jeres fortrolige data på sikker vis.

 

Ved at uddelegere lønadministrationen til Matrix Support er derfor du sikret tryghed og mere tid til de ting, der skaber værdi for din forretning.

 

Matrix Support har samarbejdet med virksomheder igennem mange år og ved, hvor stor betydning skræddersyede løsninger har. Vi har flere faste samarbejdspartner, der sikrer dig en fast garanteret pris og lønadministration i høj kvalitet.

 

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe med lønadministration.

Det er ganske uforpligtende, og vi glæder os til at høre fra dig.

    Det siger vores kunder