Om os

 

Matrix Support er en privatejet virksomhed med hovedkontor i Aalborg.

Vi hjælper små som store virksomheder med økonomistyring, bogføring, revision, regnskab, skat, moms og afgifter, samt andre økonomiske opgaver. Siden 2014 har vi ydet professionel rådgivning for nationale såvel som internationale virksomheder.

 

Hos Matrix Support er vi 35 medarbejdere, som alle brænder for at hjælpe vores kunder med deres økonomiske opgaver. Vores store personlige engagement og vores faglige kompetencer danner baggrund for al rådgivning.

Læs om vores kompetencer her.

 

Når du vælger Matrix Support som din økonomiske samarbejdspartner, får du en forretningsorienteret, ærlig, gennemsigtig sparringspartner med høj faglig ekspertise.

Læs alt om vores værdier her.

 

Vores mission er at give dig mulighed for at fokusere på det, du og din virksomhed er bedst til. Vi fungerer som din professionelle samarbejdspartner, som sikrer at du kan fokusere på at blive stærkere i markedet, mens vi ordner alt papirarbejdet.

Læs om vores forskellige samarbejdsordninger her.

CEO, Martin Lampe

 

Bag Matrix Support står CEO, Martin Lampe. Martin har mere end 10 års erfaring som CFO og CEO i detail- og produktionsvirksomheder. Han er uddannet i HD i Regnskab og Økonomistyring og har derudover taget en MBA.

 

Martin Lampes erfaringer som CFO og CEO i både B2B og B2C virksomheder har givet ham en dybdegående forståelse for de økonomiske udfordringer i forskellige brancher i praksis. Derfor vil Martin også være nøgleperson i den økonomiske rådgivning af din virksomhed.

 

Hans uddannelsesmæssige og praktiske erfaringer skaber et solidt fundament for forretningsidéen bag Matrix Support.

 

Martin Lampe har stor erfaring med opkøb og konsolidering af virksomheder, og dermed er han også i stand til at rådgive og vejlede din virksomhed i forhold til optimering af de økonomisk tunge poster.

 

Skal Matrix Support være din økonomiske samarbejdspartner?

Kontakt Matrix Support her.

Hvad vores kunder siger