Fra dit kontor

 

Vi giver dig muligheden for at få en kompetent Matrix Support-medarbejder til at løse opgaver fra din virksomheds egne lokaler. Din virksomhed har måske en fungerende afdeling, der skal forbedres, eller et behov for bedre kompetencer inden for økonomi og administration. Eller måske har I 

 

Matrix Support har et stort udvalg af ydelser inden for økonomiske og administrative opgaver.  At have en Matrix Support-medarbejder til at arbejde fysisk fra din virksomhed, er du sikret et tæt samarbejde og tryghed i altid at have en ekspert lige i nærheden. 

 

Har din virksomhed allerede en økonomiafdeling, kan vi stå for at få den til at fungere optimalt, hvad end det indebærer  at varetage eksisterende funktioner eller allokere opgaver ud til de ansatte. Vores fornemmeste opgaver er, at sikre en effektiv afdeling, hvor der bliver leveret kvalitetsarbejde. Alle opgaver vil blive skræddersyet efter virksomhedens behov.

 

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere

  Økonomisk hjælp og sparring

   

  En af de klare styrker ved at have en Matrix Support-medarbejder siddende i din virksomhed er din mulighed for bedre sparring og service. Sparringen kan du nemmere få løbende og når behovet opstår, da vi hele tiden er til stede i organisationen. Der vil være kort vej til at vende problemstillinger og områder, hvor der kan optimeres i virksomheden.

   

  Du vil opleve en god og venlig service undervejs i hele forløbet. En service, hvor vi kan bidrage med relevant viden, erfaring og gode råd. 

  Fordele ved outsourcing fra eget kontor

   

  Bedre sparring og service er ikke de eneste fordele ved at vælge en outsourcingløsning, hvor medarbejderen arbejder fra din virksomheds arbejdsplads. Her er blot nogle af de andre fordele ved løsningen:

   

  • Erstatter de “variable lønomkostning”.
  • Du har mulighed for at få en fast garanteret pris.
  • Fleksible løsninger – individuelle personalesammensætning efter behov.
  • Bedre sparring og service.
  • Skræddersyet løsning, der passer til din organisation.

   

   

  Det er desuden et godt valg, hvis du foretrækker at:

   

  • Vi løser opgaverne lokalt fra en plads på jeres kontor.
  • Vi bliver en fast del af jeres team i hverdagen.
  • Vi har en direkte kommunikation og kan let løse akutte opgaver, samt akut sparring.
  • Vi tilfører vores kompetencer og mange års erfaring til jeres eventuelle nuværende afdeling direkte.

   

   

  Vil du hellere have os til at løse opgaverne fra vores eget kontor, så vi ikke optager plads?

   

  Læs mere om placering på Matrix Supports kontor.

  Det siger vores kunder