Fra Matrix Supports kontor

 

 

Vi tilbyder at varetage din virksomheds opgaver fra vores eget kontor i modsætning til at Matrix Support-medarbejderen arbejder fra din virksomheds arbejdsplads.

 

Der er fordele og ulemper ved begge dele, og den rette løsning afhænger udelukkende af din virksomheds behov og organisationens opbygning. Matrix Support tilbyder både outsourcing fra eget kontor og fra dit kontor. På den måde kan du få den perfekte løsning hos os.

 

Ved at have en Matrix Support-medarbejder til at arbejde fra Matrix Supports eget kontor optager vi ikke plads i din virksomheden. Det kan være et godt valg, da det ved mange arbejdsopgaver ikke er nødvendigt at have en medarbejder siddende fysisk ude ved en. Det kunne være ved administration, regnskabs- og økonomifunktioner, eller hvis vi har ansvaret for telefonomstillinger.

En placering på Matrix Supports kontor er et godt valg, hvis du foretrækker at:

 

 • Vi ikke optager en kontorplads hos dig.
 • Vi primært kommunikerer pr. telefon, online møder og mail og eventuelt holder fysiske møder efter behov.
 • Få løst forskellige administrative og økonomiske opgaver, men ikke har behov for en fast medarbejder på dit kontor.

 

Ingen virksomheder er ens, så det kræver fleksibilitet at opnå et godt resultat. Uanset om vi sidder internt eller eksternt i virksomheden. Det lever vi op til hos Matrix Support.

Sparring og hjælp til økonomiske og administrative opgaver

 

Matrix Support har et bredt udvalg af ydelser inden for administration, regnskab, sparring og varetagelse af telefon. Vi har tilbudt outsourcing af disse arbejdsopgaver igennem mange år og ved derfor præcis, hvilke udfordringer og opgavetyper, der er udbredte i landets virksomheder.

 

Vores erfaring og viden hjælper os med at give jer en god kvalitetsløsning på alle jeres opgaver. Vi har altid fokus på at tilbyde skræddersyede løsninger og en fast pris.

 

Den faste pris er en vigtig del for mange virksomheder, så budgettet ikke skrider, men at I kender det præcise omkostningsniveau.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere

  Vil du hellere have os til at varetage opgaverne fra en plads på jeres eget kontor, så hjælp og sparring altid er lige i nærheden?

   

  Læs mere om intern placering her.

  Det siger vores kunder