Inplacement

 

Inplacement er fleksibel løsning, hvor vi kommer ud til din virksomheden og løser opgaverne lokalt. Det kan være I har en fungerende afdeling der skal forbedres, eller et behov for bedre kompetencer inden for økonomi og administration.

 

Matrix Support har et stort udvalg af ydelser, med alt inden for økonomiske og administrative opgaver. Ved vores inplacement løsning vil vi være fysisk tilstede i din organisation og det vil give et godt samarbejde.

 

Har I allerede en afdeling, vil vi stå for at få den til at fungere optimalt. Uanset om det indebærer at ansætte nye folk, varetage eksisterende funktioner eller allokere opgaver ud til de ansatte.

 

Vores fornemmeste opgaver er, at sikre en effektiv afdeling, hvor der bliver leveret kvalitetsarbejde. Alle opgaver vil blive skræddersyet efter jeres virksomheds behov.

 

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om inplacement 

Økonomisk hjælp og sparring

 

En af de klare styrker ved inplacement, er din mulighed for bedre sparring og service. Sparringen kan du nemmere få løbende og når behovet opstår, da vi hele tiden er til stede i organisationen. Der vil være kort vej til at vende problemstillinger og områder, hvor der kan optimeres i virksomheden.

 

Du vil opleve en god og venlig service undervejs i hele forløbet. En service hvor vi bidrager med al vores viden, erfaring og gode råd. Det vil være op til jeres beslutningstagere at vurdere dem og tage action.

Fordele ved inplacement

 

Bedre sparring og service er ikke de eneste fordele ved at vælge vores inplacement løsning. Her er en række af de mest centrale fordele ved at vælge inplacement fra Matrix Support:

 

  • Erstatter jeres “variable lønomkostning”.
  • Fast garanteret pris.
  • Fleksible løsninger – individuelle personalesammensætning efter behov.
  • Bedre sparring og service.
  • Skræddersyet løsning, der passer til jeres organisation.

 

 

Inplacement er et godt valg, hvis du foretrækker at:

 

  • Vi løser opgaverne lokalt fra en plads på jeres kontor.
  • Vi bliver en fast del af jeres team i hverdagen.
  • Vi har en direkte kommunikation og kan let løse akutte opgaver, samt akut sparring.
  • Vi tilføre vores kompetencer og mange års erfaring til jeres eventuelle nuværende afdeling direkte.

 

 

Vil du hellere have os til at løse opgaverne fra vores eget kontor, så vi ikke optager en plads hos jer?

 

Læs mere om outplacement her.

Hvad vores kunder siger