Spar tid og penge med outsourcing til Litauen

 

Har din virksomhed kontorfunktioner, der lige så godt kunne blive lavet af nogle andre – fx nogen der kan gøre det billigere og mere effektivt? Hvad så med at få et professionelt team af omkostningslette eksperter, der sidder i Litauen, til at overtage dem?

 

At outsource nogle af virksomhedens aktiviteter kan have mange fordele – se bare her.

 

 

Outsourcing i høj kvalitet

 

Med outsourcing får du et team af medarbejdere, som har specialiserede færdigheder inden for de om råder, der ligger uden for din virksomheds primære område. Det sikrer dig, at din virksomheds opgaver bliver løst i høj kvalitet.

 

Du får muligheden for at få et eller flere opgaveområder af din virksomhed udført af fagfolk, som har den nødvendige ekspertise. De klarer tilmed de opgaver, din virksomhed bruger en masse tid på, på kortere tid. Matrix Supports litauiske medarbejdere, som udelukkende arbejder for danske virksomheder, er nemlig berygtet for at klare opgaverne hurtigt og effektivt. Der er altså også en betydelig tidsmæssig gevinst.

 

 

Outsourcing frigiver ressourcer

 

Hvis du vælger at outsource aktiviteter i din virksomhed til Matrix Supports outsourcing team i Litauen, vil du ikke fortryde det. Ved at uddelegere nogle af virksomhedens ikke-kerneydelser kan du i stedet fokusere på din virksomheds kernekompetencer. Er din virksomhed for eksempel ikke så skarp på bogføring, IT eller løn? Eller vil du gerne spare dine medarbejderes værdifulde tid, så de slipper for at bruge den på tilbudstastning, databehandling eller fakturering?

 

Ved at outsource et eller flere områder af virksomheden, frigiver du ressourcer til andre områder af forretningen. Områder, der for eksempel er vigtigere at fokusere på, eller som det giver mere mening, at medarbejderne bruger deres tid på. Det frigør værdifuld tid og ressourcer fra dine medarbejdere, som i stedet kan brugere tiden på det, der virkelig skaber værdig for forretningen.

 

Og tid er jo penge.

 

 

Outsourcing sparer dig penge

 

Ved at outsource dele af virksomhedens aktiviteter kan du både spare penge og omkostninger. Men selvom priserne er nogle helt andre end dem, vi kender fra Danmark, bliver der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Hvis du vil skære ned på omkostninger på opgaver, der alligevel skal løses, kan outsourcing derfor være en fantastisk løsning.

 

 

Outsourcing = fleksibel arbejdskraft

 

Vælger du at outsource et eller flere jobområder til Matrix Supports outsourcingteam, sørger vi for at rekruttere lige præcis de medarbejdere, du skal bruge. Du får derfor en skræddersyet løsning, der er tilpasset lige netop din virksomhed.

 

Samtidig hænger ikke på en medarbejder, hvis forretningen ændrer sig, eller der er dødvande i en periode. Kort sagt giver outsourcing altså mulighed for masser af fleksibilitet, som jo er meget rart, når der sker ændringer i virksomheden.

 

 

Er tiden inde til at outsource?

 

Der er masser af fordele ved at outsource, som mange virksomheder allerede har benyttet sig af med stor succes. Det er ikke uden grund, at bl.a. Johannes Fog og Glaseksperten har valgt at outsource til et team af Matrix Supports ansatte i Litauen. Læs mere om, hvad Johannes Fog har fået ud af samarbejdet her.

 

Matrix Support er din pålidelige og effektive outsourcingpartner. Vi sikrer dig et godt hold af professionelle, som er specialiseret til at løse netop de opgaver, din virksomhed ikke selv er eksperter i.

 

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om outsourcing, eller hvis du vil vide mere.

Hvad vores kunder siger