Regnskab

 

Regnskabet er en stor post i alle virksomheder. Firmaregnskaber kan være både tidskrævende og en stor byrde, særligt hvis ikke man har tiden eller kompetencerne til at løfte opgaverne. Så hvis du har brug for hjælp til regnskab, opstilling af regnskab eller til at indberette regnskab, er du kommet til det rette sted.

 

 

Hvorfor føre regnskab?

 

Et regnskab skaber blandt andet overblik over din virksomheds indtægter og udgifter. Dit firmas regnskab giver et sundt indblik i, hvordan det går forretningen på en række vigtige områder, og hvor der bør sættes ind.

 

I Danmark har alle virksomheder, store som små og uanset virksomhedstype, pligt til at føre regnskab. Det er nødvendigt for staten at kende din virksomheds indtægter og udgifter for at kunne beregne, hvor meget SKAT skal indkræve.

 

 

Hvordan fører mit firma regnskab?

 

Du vælger selv, om du selv vil udarbejde dit firmas regnskab, eller du hellere vil lade en ekstern virksomhed stå for det. Der kan dog være store fordele i at lade en professionel samarbejdspartner varetage firmaets regnskaber, specielt hvis du ikke selv er økonomiekspert.

 

Vælger du selv at stå for det, skal du huske på en række ting, såsom at:

 

  • Bogføre udgifter og indtægter løbende
  • Gemme bilag på alle udgifter og indtægter til dokumentation
  • Gemme regnskabsdata og bilag sikkert i minimum 5 år

 

Lyder det besværligt? Vi kan hjælpe dig med bogføring og regnskab, så du kan slippe for arbejdet.

 

Læs mere om årsregnskaber her.

Professionel hjælp til regnskab for virksomheder

 

Matrix Support kan udarbejde såvel et simpelt regnskab som et langt mere omfattende regnskab for virksomheder, hvis behovet er for det. Det gælder uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed, ApS, A/S, I/S, IVS eller noget helt andet.

 

Matrix Support tilbyder fleksibel regnskabshjælp, fx til:

 

 

Vi varetager opgaven til en fast pris, så du kender den præcise omkostning. Uanset hvilken type regnskabshjælp du har brug for, er hjælpen nær.

 

Kontakt os med det samme, hvis du har brug for hjælp til regnskab, optimering af din virksomheds regnskab eller økonomistyring.

 

Kontakt os her.

Det siger vores kunder