Oplysningsskema (selvangivelse)

 

Er du nystartet virksomhedsejer?

 

Eller har du ikke den store erfaring og viden om selvangivelse og årsopgørelse, hvad end det er som virksomhedsejer eller privat?

 

Eller drømmer du blot om at slippe for bekymringerne for, om det er lavet rigtigt?

 

Så er du kommet til det rette sted. For uanset om du behøver hjælp med at udfylde selvangivelse for din virksomhed eller for dig selv privat, kan Matrix Support yde kompetent assistance.

 

Når oplysningerne i din private eller din virksomheds selvangivelse er udfyldt, dannes en årsopgørelse for din virksomhed eller for dig privat. Selvangivelsen er altså det dokument, som årsopgørelsen bliver dannet ud fra. Så hvis du vil undgå fejl i årsopgørelsen, kan det være en god idé at lade en professionel sørge for, at det bliver gjort rigtigt.

 

 

Selvangivelse IVS, ApS, A/S og andre virksomhedsformer

 

Er din virksomhed et selskab, såsom ApS, A/S og IVS, skal der oprettes en separat selvangivelse (nu kaldet et oplysningsskema) i TastSelv Erhverv. Fristen for at indberette selvangivelsen er som udgangspunkt seks måneder efter indkomstårets udløb. Her skal du blandt andet oplyse virksomhedens overskud eller underskud, indkomst og selskabets årsresultat.

 

Bliver fristen for oplysningsskemaet overskredet, skal der betales skattetillæg for hver dag fristen overskrides. Det kan altså betale sig at overholde den.

 

 

Kontakt Matrix Support i dag, hvis du vil sikre dig, at selvangivelsen for dit IVS, ApS eller A/S fremover bliver indberettet korrekt og til tiden.

 

 

Enkeltmandsvirksomhed selvangivelse

 

Har du en enkeltmandsvirksomhed eller en personligt ejet mindre virksomhed, er selvangivelse heller ikke et problem hos Matrix Support. Vi hjælper med udfyldelsen af dit oplysningsskema (tidligere kendt som den udvidede selvangivelse).

 

Her er det dog vigtigt, at bogføringen er på plads først. Vi tilbyder at stå for at bogføre alle dine bilag og fakturaer, så du kan være sikker på, at det bliver gjort korrekt og til tiden. På den måde slipper du for at bruge tid på både bogføring og din enkeltmandsvirksomheds selvangivelse, så du i stedet kan bruge tiden på dine kernekompetencer.

 

 

Nyt navn – samme procedure

 

Kært barn har fået nyt navn; selvangivelsen hedder ikke selvangivelse i dag, men oplysningsskema. Indholdet er dog ikke blevet ændret.

 

 

Læs også, hvordan vi kan hjælpe med din bogføring her.

Hvad vores kunder siger