Vores værdier

 

Matrix Support kan blive din forretningsorienterede og gennemsigtige økonomiske samarbejdspartner med høj faglig ekspertise. Her kan du læse om vores værdier, som danner grundlag for ethvert samarbejde med os:

Forretningsorienteret

 

Vi har en forretningsorienteret holdning til vores økonomiske løsninger, og det betyder, at løsningen til hver en tid skal skabe maksimal værdi for vores kunder.

 

Hos Matrix Support skræddersyer vi altid vores økonomiske løsninger efter den enkelte kunde. Hvorfor? Fordi vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og det kræver fleksibilitet at skabe et godt resultat.

 

Vi har erfaret, at netop vores brede forretningsforståelse er med til at skabe de gode resultater for vores kunder.

 

Vi rådgiver dig om din virksomheds økonomiske situation, hvis du ønsker det. Det vil sige, at du får indblik i, hvor I kan optimere i virksomheden, og vi viser dig, hvor I særligt bør fokusere, og hvor I eventuelt bør overveje at ændre kurs.

Ærlighed og gennemsigtighed

 

For os er ærlighed og gennemsigtighed to nøgleord, som danner grundlag for vores arbejde. Det er vigtigt for os, at du kan have fuld tillid til vores arbejde.

 

Med ærlighed forstår vi, at vores kunder altid kan stole på det arbejde, vi leverer. Vi overholder de aftalte deadlines og står inde for vores priser. Du vil derfor aldrig opleve at blive opkrævet meromkostninger, som rækker ud over vores aftale. Vi er ærlige og overholder den faste pris, som vi har aftalt på forhånd.

 

Med gennemsigtighed mener vi, at du som kunde trygt kan følge med i vores arbejde og de opgaver, vi løser for jer. Er der behov for det, gør vi altid vores bedste for at forklare dig detaljerne i din virksomheds økonomi. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål til de økonomiske opgaver, så du er med hele vejen.

“Ingen overraskelser – fast pris, klar deadline”

Faglig ekspertise

 

Gennem mere end 20 års erfaring som virksomhedsledere er vi blevet bevidste om, at en lang række virksomheder bruger alt for mange kræfter på nødvendige og tidskrævende opgaver, og dermed for få kræfter på deres kernekompetencer.

 

Vores erfaringer har givet os de rette kompetencer til at drive virksomhed, og vi kan derfor også hjælpe dig med alt lige fra administrative opgaver, bogholderi, regnskab, momsafregninger til lønadministration og meget andet.

 

Hos Matrix Support har vi både de faglige kompetencer og en bred erfaring i at yde bogføringshjælp, regnskabshjælp, samt hjælp til andre administrative og økonomiske opgaver.

 

Vi har stiftet mange selskaber og kender til de forskellige regler og fremgangsmåder, hvilket gør os i stand til også at hjælpe dig, hvis du skal stifte nyt selskab.

 

Du kan læse mere om vores ydelser her.

Vores værdier giver os evnen til at skabe gode resultater for vores kunder, samt et solidt og tillidsfuldt samarbejde med hver og en.

Hos Matrix Support varetager vi forskellige forretningsområder for både små og store virksomheder.

 

Find ud af, hvordan vi kan hjælpe netop jeres virksomhed ved at kontakte os her.

Det siger vores kunder