Ydelser

 

Matrix Support har kompetencerne til at løse alle dine økonomiske opgaver, så du kan få mere tid til din forretning.

 

 

Vi kan fx hjælpe med:

 

Det er din virksomheds behov, der tæller. Så uanset om du drømmer om en komplet løsning, hvor du vil overlade alle økonomiopgaver til os, eller du kun vil have os til at tage os af nogle bestemte opgaver, tilpasser vi vores ydelser efter dine ønsker.

 

 

Tid til din forretning

 

At outsource mindre dele af virksomheden vil give dig en enestående mulighed for at holde 100% fokus på virksomhedens kernekompetencer og dermed skabe en konkurrencemæssig fordel.

 

At outsource opgaver, der ligger uden for dit kompetenceområder til en professionel samarbejdspartner, såsom vil med stor sandsynlighed også give dig økonomiske fordele. Med mange års erfaring og knowhow kan vi løse dine økonomi- og administrationsopgaver effektivt og billigt.

 

Vi kan varetage eller overtage én eller flere af din virksomheds afdelinger til en pris, du altid kan regne med. Det gælder hvad end du foretrækker en fast månedlig, kvartalsvis eller årlig pris, eller hellere vil have en fast timepris.

Gør som over 175 virksomheder: vælg Matrix Support som din økonomiske samarbejdspartner

 

Matrix Support har erfaring med at hjælpe virksomheder indenfor en bred række af brancher. Derfor kan vi med sikkerhed også hjælpe jer.

 

 

Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher, såsom:

 

  • Byggeri og entreprenører
  • Frisører og skønhedssaloner
  • Håndværkere
  • Fotografer
  • Rengøringsservice
  • Analyse- og konsulentvirksomheder
  • Internationale producenter
  • Webshops

 

Hvad end din virksomhed er nyopstartet, veletableret eller alt derimellem, kan vi hjælpe dig med at få bedre styr på økonomien. Få løst de faste økonomiske opgaver, der hører sig til i en virksomhed i jeres størrelse.

 

Matrix Support hjælper både nationale og internationale virksomheder – og vi kan også hjælpe din virksomhed.

 

 

Skal vi sidde hos jer eller hjælpe fra vores kontor i Aalborg?

 

Vi tilbyder både inplacement- og outplacementordninger. I vælger, hvilken løsning der passer bedst til jeres ønsker og behov.

 

Læs mere om inplacement og outplacement her, eller kontakt os direkte for at få en snak om, hvad der passer bedst til jer.

Det siger vores kunder